Szeptember a Kakas hónapja

Jin Víz Kakas

2019. Szeptember 08. 00:17 -Október 08. 16:05






Fríss, felvillanyozó lehetőségek előtt állsz. Izgalmas ötletek, új tanulmányok, esetleg kívételes szakmai kilátások kerülnek látóteredbe. Lehet, hogy egyszerre több dologba is velevágnál, azonban a kozmikus óra még türelemre int egy kicsit, ne siess el semmit. A jelenlegi időszak annak kedvez, hogy kísérletezz, ismerkedj, és belekóstolj az újdonságokba, de hosszú távra még nem feltétlenül kell elköteleződni. A következő hetek fellángolásai lehet, hogy csak addig tartanak, míg az újdonság erejével bírnak. Ne csodálkozz ha hirtelen lelkesedésed, ahogy jött, úgy el is tűnik néhány nap alatt. Mindazonáltal ez most rendjén van így, gyűjtsd bátran az infókat, hogy amikor az energiák majd beérnek, a lehető legjobb dőntést tudd meghozni. 

Személyes kapcsolataidban fokozottan figyelj a tiszta, érthető kommunikációra. Fogalmazz egyszerűen, világosan és lehetőleg kerüld a ködös, vagy túl bonyolult eszmefutattásokat. Környezeted az egyértelmű, és tömör állásfoglalásból ért a legkönnyebben.

Szakmai téren új projektek indítása előtt nézz körül alaposan, tájékozódj több oldalról, és ne siesd el a dolgokat. Ha túl hirteken döntesz, lehet, hogy később kellemetlen meglepetésekre számíthatsz.

A hónap legerősebb hatását azok fogják érezni, akiknek személyes horoszkópjában megtalálható a Jin  Tűz, Jang Tűz, Jin Víz, Jang Víz, Nyúl, Kakas, ésszimbólum.



Szeretettel: Alexandra


Megjegyzések