2019-es kecske jegy éves előrejelzése

Kecske

Kedves kecske jegy szülötte, egy igazán kreatív évnek nézel elébe!
Kecske jegy szülötteként a kreativitás, alkotói tevékenység a véredben van. Idén ez fokozottan lesz jelen az életedben. Tökéletes idő arra, hogy alkoss valamit, pl azon gondolkozol, hogy könyvet írj, most könnyen eltudod kezdeni. Hogy, ha még se igazán vagy az a kreatív személyiség, akkor 2019-et kicsit furának fogod érezni.
Ha javítani szeretnéd az egészséged vagy csak felmérni, hogy minden rendben van-e, most mindenképpen érdemes orvoshoz fordulnod.
Sok érzelmes esemény lehetséges, amikor is hirtelen és gyorsan szeretnél hangot adni gondolataidnak. Jobb, ha ehelyett előbb hallgatsz és utána cselekszel. Így elkerülhetsz kellemetlen helyzeteket. Érezheted magad egyedül, magányosan. Viszont amikor azt érzed, hogy lent vagy, ne gubóz be otthon, hanem hívd fel egy barátodat, menjetek el valahova. Úgy általánosságban csinálj valamit, ez segít kimozdítani téged az érzelmi mély pontról.
Utazások alatt érhetnek kisebb-nagyobb balesetek, éppen ezért óvatosabban közlekedj. De ez érvényes akkor is, ha valamilyen extrém sportot űzöl, mint pl. bungijumping vagy hegymászás.
Az anyagiak terén érdemes a kiadásaidra is figyelni.

Év
Sok furcsa és különös emberrel találkozhatsz valószínűleg marketing vagy kreatív területről. Ha szeretnél csatlakozni a kreatív területhez, a szórakoztató iparhoz, most van itt az ideje.
Az is lehet, hogy te leszel mások szemében furcsa és különös.

Hónap
Legyél innovatív, csinálj valami változatosat. Az innováció mindig az irodán kívül történik, így menj ki, beszélj emberekkel, tartsd a kapcsolatot a klienseiddel. Így kaphatsz visszaigazolást, visszajelzést.
Munkád most kapcsolódik a kreativitáshoz.  Lehetőséget kapsz igazán megélni. Disznó éve a fantáziádat tudja leginkább megmozgatni, új és izgalmas ötleteid születhetnek. Ha nincs művészi ambíciód, akkor is foglalkozz valamivel, ahol a szépérzékedet tudod használni.

Nap
Remek idő az elmélyülésre, meditációra, saját egészségedre való figyelésre. Érezheted, hogy sokkal intenzívebben éled meg a spiritualitást, hiszen a kecske jegy a legspirituálisabb állat.
Párkapcsolatokban a nyugalom veszi át a helyét a nehézségek után. Lehet kell egy kis idő mire fejben elrendezed a dolgokat. Ha működő a kapcsolat, akkor minden támogatást megkaptok.
Szingliként pedig esélyes, hogy találkozol valaki érdekessel, aki talán egy kicsit különc, bohókás, de mindenképpen izgalmas emberrel, aki felpezsdíti az életed.

Óra
Sok ötlet, kreatív gondolkodás, új szemlélet mód lesz jellemző nálad 2019-ben. Találkozni fogsz sok új emberrel, akiktől új látás módot fogsz kapni. Illetve idén fektess az egészségedbe.


Szeretettel: Alexandra


Megjegyzések