2019-es ló jegy éves előrejelzése


Kedves ló jegy szülötte, egy igazán fantasztikus évnek nézel elébe!
Rengeteg lehetőséged, előnyöd lesz és mellé még sok felelősséget kapsz. Idén vezetői szerepet kell vállalnod. Sok ember találhat meg téged, hogy támogassanak és kövessenek. Idén nem szabad a háttérben maradnod. A problémákat pedig könnyebben meg tudod oldani.
Ingatlannal kapcsolatban, ha gondolkozol, akár befektetésen, eladáson, érdemes körül nézned a környezetedben. 
Sokan fogják jól érezni magukat veled, de lesznek olyanok, akik nem. Azt érezheted velük szemben, hogy ítélkeznek feletted. Vezető pozíciód miatt az emberek figyelnek rá. Emiatt kicsit egyedül és magányosnak érezheted magad. Viszont, ha belül jól vagy és kívül is pozitívnak látnak, beszélhetnek rosszat rólad, te csak mész előre és remekül érzed magad, teszed amit tenned kell.
Ez évben sok fent és lent lesz. Ezektől ne félj!

Év
Lehetőséged lesz megoldani a problémákat, amik tágabb kapcsolati rendszeredet érintik. Vállalkozóként kitűnő év lesz, megláthatod azt a piaci rést, amivel megoldhatod a vállalkozásodban felmerülő problémát. Siker szériád folytatódik idén is. Építs új kapcsolatok, menj társaságba! Ne aggasszon, ha kibeszélnek. Azért mutogatnak rád, mert sikeres lettél. 

Hónap
Munkahelyeden vezetői szerepbe kerülhetsz. Megkapod az esélyt egy fontos probléma megoldásához. Ha váltáson gondolkodsz, akkor azt ne idén tedd meg. Jobb most ugyanannál maradni. Inkább a környezeteden próbálj változtatni, javítani. 

Nap
A kapcsolatokban megjelenik a kihívás, mert sok lesz az egyszer fent egyszer lent érzése. A szerelemből hiányzik az ítélkezés és amikor ez megjelenik a kapcsolatban, akkor lehetnek problémák. Szükséges lesz több toleranciára, könnyedségre a másik felé és a dolgok így jó irányba tudnak alakulni.
A szinglik találkozhatnak valakivel, aki váratlanul toppant be az életükbe, de milyen gyorsan jött, olyan gyorsan mehet is.

Óra
Ha ingatlant keresel, legyél figyelmes, néz körbe és megtalálhatod a jó ajánlatot. 


Szeretettel: Alexandra


Megjegyzések