2019 a Jin Föld Disznó éve


A 2018-as Jang Föld Kutya éve sokunknak nehéz év volt. Tele volt konfliktusokkal, nehézségekkel és olyan helyzetek elé voltunk állítva, amik alól nem volt kibúvó, túl kellett esnünk. De mindezeket túl élve, a Jin Föld Disznó évében kicsit fellégezhetünk. Egészen más energiákat hoz a 2019-es év, de még így se dőlhetünk hátra.

Jin Föld Disznó év 2019.2.4. 4:15 - 2020.2.4. 10:03

Disznó víz elemű állat, a víz pedig a gondolatok, érzelmek, mozgás, tervezés. De még ide tartozik  a spiritualitás és az asztrológia is. Így ne lepődjünk meg, ha sokkal érzelmesebbek leszünk, mint eddig, de ebből a külvilág nem sokat fog észre vinni. Még pedig azért, mert leginkább belül fogjuk ezeket megélni. Olykor nehezebb lesz tudni, hogy mi is játszódik le a másikban. Kicsit azt is érezhetjük, hogy folyton jár az agyunk és állandóan tervezgetünk. Ami jó, mert ha van most valami, ami érdekel, akkor abba érdemes is bele vetnünk magunkat, minden lépését megtervezni. Viszont arra érdemes oda figyelni, hogy hajlamosak lehetünk a pihenés rovására tenni. Így amikor teheted kapcsolj ki, relaxálj. Az idei év az elmélyülésnek és a meditációnak is kedvez, sőt, hogy ne forgácsolódjunk szét, ajánlott is meditációs gyakorlatokat végezni. Nem kell órákat csendben ülni. Bármikor amikor teheted 5 percre hunyd le a szemed és ürítsd ki az elmédet. Ez segít a relaxációban és nem utolsó sorban,  a koncentrációban is, ami pedig segíteni fog a munkádban vagy éppen a tervezésben.

A Disznó az úgynevezett utazóállatok közé tartozik, amik a mozgást, költözést és persze értelem szerűen az utazásokat jelölik. Év indulásának képletében is csupa utazóállat található. Így idén utazásokban nem lesz hiány. Mindenkiben megnő a kedv világot látni. Messzi, ismeretlen helyekre utazni, vagy éppen felfedezni olyan belföldi helyeket, ahol  még nem járt. Sokaknak az utazások kapcsolódhatnak a munkájukhoz, vagy éppen a tanuláshoz. Lesznek olyanok, akiknél a költözés kerül előtérbe; vagy új otthonba költöznének vagy másik városba. De sokan lesznek, akik külföldre mennének. Várható, hogy idén sokan vándorolnak ki. 


Jin Föld található még az évben. A Jin Föld befogadó, ő a termőföld, tele van kincsekkel, mindenkivel elfogadó, lágyabb, nőiesebb. Mi is ezt érezhetjük, hogy lágyabbakká válunk, sokkal elfogadóbbá mindenkivel kapcsolatban. Azt érezhetjük, hogy kell mellénk valaki, aki támogat minket. De ez csak látszólag lesz így és leginkább év első hónapjaiban, hiszen a Disznó évről van szó, amikor minden kicsit szeszélyes és olykor kiszámíthatatlan. Mi magunk is lehetünk ilyen szeleburdiak, egyik pillanatban így, másik pillanatban úgy viselkedünk vagy gondolkodunk. Figyelmünk könnyen elkalandozhat. Éppen ezért a közlekedésben fokozottan kell figyelni, óvatosan közlekedni, mint gyalogosan, mind járművel. 
Az egészségünkre is figyeljünk jobban oda, ha lehet az extrém helyzeteket kerüljük. 

Az év leginkább a kreatív embereknek kedvez. Tele lesznek kreatív ötletekkel, könnyebben oldják meg a problémás helyzeteket. Bennük van a növekedés lehetősége is, így idén érdemes képezni magukat, új tanulmányokat folytatni. Elindítani valami újat, kedvez az év az új vállalkozásoknak, hiszen kreatívan tudunk hozzá állni és terveinket megtudjuk valósítani. Lesznek válaszutak idén. Jó, ha tudjuk, hogy bármelyiket is válasszuk, az lesz a jó választás.
Pénzügyek területén kiszámítatlanság és a változékonyság lesz jelen. Most lesz igazán hasznos megfontolni döntéseinket, főleg hitel, ingatlan és tőzsdei ügyletekkel kapcsolatban. 

Érdemes oda figyelni arra is, hogy túl érzékenyek lehetünk a másikkal kapcsolatban. Ne várjunk mindenkor viszonzást, mert csak csalódhatunk. Jobb inkább arra figyelni, hogy most sokkal inkább érezhetjük, hogy mi van a másikban. Jobban rá tudunk hangolódni. Nagyon erős lesz az empátia. Illetve a szavak erejére érdemes még oda figyelni, mert könnyen bánthatunk vele.

Sok víz található az év horoszkópjában, ami a közösségeknek kedvez. Továbbá mindenféle összejövetelnek, most jobban egymásra tudunk hatni jó és rossz értelemben egyaránt. 

Kommunikációra érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni, főként az interneten zajló kereskedelemmel kapcsolatban. Így érhetünk el sikereket. Azt se felejtsük, hogy lesznek bőven versenytársak, hiszen mindenkiben, ahogy bennünk is. dolgozik a siker, a fejlődés vágya.

Összességében egy változásokban és lehetőségekben gazdag év lesz, amik mellé kapunk kellő mennyiségű kihívást is. Senki nem fog unatkozni. Sokunknak változhat meg az élete, vehet teljesen új irány, mások leküzdhetik a problémákat és még több feladatot tudnak teljesíteni. 


Kívánok mindenkinek sok sikert a Jin föld Disznó évéhez!

Szeretettel: 
Alexandra


Megjegyzések