Előrejelzés a Majom havára

Augusztus a Majom hónapja
2019.08.07. 21:13 - 2019.09.08. 00:16


Fokozott érzékenység és elhamarkodott ítéletek jellemzik a most következő heteket. Tartsd szem előtt, hogy az ingerküszöböd alacsonyabb a megszokottnál és az erős víz elemnek köszönhetően az indokoltnál is érzékenyebben reagálsz a tégedért hatásokra. Hatalmas problémának látsz banális apróságokat, így rosszabbnak ítéled meg a helyzetet, mint amilyen valójában. Aggodalomra azonban nincs ok, mert a dolgok gyorsabban tisztázodnak, mint gondolnád, és amitől nagyon tartasz nem fog bekövetkezni. 
Elég hehtikus hónap, így változások és érzelmek egymásra licitálva próbálnak kiemelkedni. Sokak érezhetik, hogy változások jönnek az életükbe. Van aminek korábban volt előzménye és most állnak össze kirakós drabkáig, hogy valami elinduljon. Lesznek akik nehezen fogják ezeket a változásokat megélni, mert vonakodnak tőlük. Ezzel csak a saját maguk helyzetét nehezítik meg. És ezek a változások nem kell, hogy feltétlen rosszak legyenek. Valójában minden változás értünk van és jót szolgálja, csak a mi szemléletünkön kell változtatni. Ha így érzed, akkor gondold végig, mit akar neked mutatni az élet, amit esetleg nem vettél észre. De, ha örömmel fogadod a változást és örömteli új dolgokat indítasz el, élsz meg, igazán nagy lépéseket tudsz tenni bármelyik életterületen.
A félelmek most erőteljesen jelennek meg és kiváltanak egyfajta cselekvést és drámai érzelmeket.
Hónap Jang Víze adja a bölcsességet, a Jang Fém Majom pedig azt, hogy bármilyen nehézséget letudunk küdeni, megtudunk oldani kellő kitartással. 
Egy láthatlan segítség jelen lesz egész hónapban, ami átkísér minden nehézségen.

A változásokat érdemes kihasználni ebben a hónapban, ha költözni szeretnél, ingatlant vásárolni vagy ha külföldre kacsingatsz, akkor pedig országot, várost nézni. Alkamas munkahely váltásra, ha ezen gondolkodsz. Most támogatott leginkább új helyeket felfedezni és ha eddig nem utaztál, most mindenképpen használd ki a hónap energiáit és fedezz fel új helyeket.

Szerelmi ügyekben nyugodtan játszd ki a kártyáidat. Ne próbálj szerepet játszani, inkább engedj bepillantást a másiknak a valódi érzelmeibe. Sokkal több megértésre számíthatsz, ha felfeded gyenge oldalad és sebezhetőséged, így kapcsolatotok jobban elmélyül. Ha nem működő kapcsolatokban  vagy és úgy érzed nem bírod tovább, akkor most jött el az ideje a lezárásnak. 

Szakmai értlemben kissé szétszórtabb lehetsz mostanában, és gondolataid könnyen csaponganak. Napközben állj meg időnként és gondold át a teendőket, így könnyebb lesz fókuszáltnak maradni. Anyagiak terén is elég hehtikus a hónap, így nem árt, ha inkább félre teszel, mintsem minden fillért elkölts, ha nem szükséges.

A hónap legerősebb hatását azok fogják érezni, akiknek a személyes horoszkópjában megtalálható a Jang Víz, Jang Tűz, Majom, Patkány, Disznó, Bivaly, Tigris és szimbolum. 


Szeretettel: Alexandra


Megjegyzések