Előrejelzés a Kecseke havára

Július a Kecseke hónapja
2019.07.07. 11:21 - 08.07. 21:12



Kreatititásod és ötleteid szárnyalnak. Időnként talán már magad is meghökkensz újjonnal felmerülő merész gondolataidtól. Ha zavarónak, vagy nehezen elviselhetőnek éled meg a mostani időszakot annak az az oka, hogy nem találtad meg a megfelelő levezetző csatornát feltöltő inspiratív energiádnak. Engedj bátran a kísértésnek, próbáld ki magad új dolgokban, de azért a kellő megfontoltságot ne dobd sutba. Mielőtt fejest ugranál győződj meg, valóban életképesek-e a terveid.

Ebben a hónapban megnő benned az igény arra, hogy kitűnj a tömegből. Lehet, hogy a frizurádon változtatsz vagy olyan ruhákat kezdesz el hordani, ami tőled nem megszokott. Bármi is legyen, a lényeg, hogy nem akarsz júliusban beállni a sorba. 


Ha párkapcsolatban élsz légy türelmes és adj időt a másiknak. Kerüld a nyílt konfrontációt és ne erőből nyomulj. Ebben a hónapban többre mész ha ügyes diplomáciával, finom manioulációval irányítod a szálakat a háttérből. 
Szingliként itt az ideje, hogy bevesd női vonzerődet, vagy férfias sármod. A másik nemmel folytatott "húz meg-ereszd meg" játszma ebben a hónapban sok izgalmat igér, de ha ködösen fogalmazol kommunikációs félreértések keresztül húzhatják a számításaidat. 

Szakmai téren nézz utána a szakterületedet érintő továbbképzési lehetőségeknek. A tanulás nagyon támogatott, és a most megszerzett tudás hosszú távon is segíteni fogja előmeneteledet. 

A hónap legerősebb hatását azok fogják érezni, akiknek a személyes horoszkópjában megtalálható a Jin Fa, Jin Fém, Bivaly, Disznó, Kigyó és Nyúl szimbólum.


Szeretettel: Alexandra


Megjegyzések