Előrejelzés a ló havára

Június a Ló hónapja
2019. június 06. 01:07 - 2019. július 07. 11:20



Ez az időszak nagyobb társasági életet igér, és kedvez az önérvényesítésnek is. Nyugodtan emeled fel a szavad, ha igazságtalansággal találkozol. A korrekt megoldások utáni igény másoknál is felerősödik. Remek idő vitás kérdések tisztességes rendezésére, viszont arra figyelj, hogy maradj a tényeknél és ha hibázol, vállald fel. Kerüld a túzásokat, a ferdítéseket. Jó, ha tudod, hogy most a hirtelen és agresszív megnyílvánulásokból származhat bajod. 

Személyes kapcsolataidban úgy érezheted, hogy magadra vagy utalva és kevés támogatást kapsz. Ez részben igaz, viszont hozzá tartozik, hogy a felajánlott segítséget sokszor bele szólásnak érzed. Ebben a hónapban együl kell megtalálnod a megoldást. De ne félj tőle! Ezáltal még erősebb leszel és akár önbizalmad is növelheted.

Munkában marajd korrekt és kerüld a játszmákat, így vívhatod ki a kollégáid elimerését és tiszteletét. Júniusban az jut előre, aki tisztességes tud lenni a versenyben és betertja az Univerzum játékszabályait. 

A hónap legerősebb energiáit azok fogják érezni, akinek a személyes horoszkópjuk megtalálható a Jang Fém, Jang Fa, Jang Föld, Tigris, Ló, Majom és Sárkány.


Szerettel: Alexandra


Megjegyzések