Előrejelzés a Kigyó havára

Május a Kigyó hónapja
2019 Május 05. 21:03 - Június 06. 01:06



Ebben a hónapban több félre értésre számíthatsz, ha nem figyelsz oda mondanivalód tartalmára, és véleményed közlésének módjára. Mások figyelmes végighallgatása is sok kellemetlenségtől óv meg. Lehet meg vagy győződve arról, hogy mindenki számára világos az álláspontod, de időnként ködösen fogalmazol, ezért nem biztos, hogy a környezetednek teljesen érthető mit is akarsz valójában. Ha valakivel konfliktusod van vagy valami nem tetszik, ebben a hónapban semmiképp se tarsd magadban, azonnal adj hangot neki. Az elraktározott érzések, gondolatok egy idő után telítődnek benned és kicsordulnak. Ekkor mindent ráönthetsz a másikra, olyat is amire már nem emlékszik és nem érti mi történik. Ezért jobb, ha valami sérelemér, azonnal hangot adj neki. 

Magánéletben érzéknyebb lehetsz a szokásosnál. Ha sokat vagy egyedül, találj magadnak olyan elfoglaltságot amit szívesen csinálsz és örömet okoz. A magányos pillanatokban könnyen felnagyítod a problémákat, mígnem a bolhát is elefántnak látod. Ha túlságosan belelovalod magad vajon ki mit gondol rólad, könnyen elveszítheted a kapcsolatot a realitással. 

A munka terén lazíts a gyeplőn. A felmerülő problémák megoldását engedd át a kollégáknak. Nem kell mindenkinek a gondját-baját a nyakadba venni. Ha minden apró cseprő tennivalódba beleavatkozol, a végén a te nyakadba landol az egész. Iktass be egy kis pihenőt, vegyél ki szabadnapot, menj ki a természetbe, vagy utazz el hoszzú hétvégére. Ez nemcsak feltölt, de új ötleteket is szerezhetsz.

A hónap legerősebb hatását azok fogják érezni, akiknek személyes horoszkópjában megtalálható a Jin Fa, Jang Tűz, Disznó, Majom, Tigris és Kigyó szimbólum.

Szeretettel: Alexandra


Megjegyzések