Elörejelzés a Sárkány havára

Április a Sárkány hónapja
2019. Április 05. 03:52 - Május 05. 21:02



Erős energiák érkeznek ehónappal újra. Tetre késznek és enegikusnak érezheted magad. Érdemes most véghez vinni vagy megtervezni a feladatokat, teendőket. Sajnos az erős energiák miatt lehetnek nézett eltérések vagy akár nagyobb viták, veszekedések. Felszínre jöhetnek olyan dolgok, amiknek eddig nem voltál tudatában a másikkal kapcsolatban. Elnyomott érzelmek, ki nem beszélt próblémák. Az önkontroll használata hasznos lehet, hiszen kellő tudatossággal tudod szabályozni az indulataidat.

Aki hajlamos volt a halogatásra, az most még inkább azt érezheti, hogy jobban tolja a dolgokat. Sajnos ez olyan ügyeknél is megjelenik, ahol nem lenne ajánlatos halogatni. Azok is érzik ezt a hatást, akik egyébkén nem szeretik tolni maguk elött a határidöket. Bármennyire is nehéz, rázzuk megmagad és vágj bele a dolgok miharabbi elintézésé!

Áprilisban olyan energiák is jelen vannak, amik az intuíciókat erösítik. Azoknál fog erősebben jelen lenni, akik alapból is intuitívak. Érdemes figyelni a megérzéseidre. Mindemellett az álmokra is érdemes oda figyelni. Álomnapló vezetése most jól jöhet. Reggeli ébredés után lejegyezni mit is álmodtál. Nagy esélyük van a most álmodott álmok megvalósulására. Illetve vissza lehet olvasni, hogy milyen segítő üzenetek jönnek a lélek mélyéről, ha nincs blokkolva racionálisan tudatalatti szinten.

A hónap indulásának pillanatában utazólovak található, emiatt nagy kedvünk lesz utazni, új helyeket felfedezni. De az is lehet, hogy csak a munkánk vagy egy oktatás miatt többet fogunk utazni. 

Párkapcsolati értelemben a makacsság sok probléma forrása lehet mostanában. Legyél nyitott a másik mondani valójára, mert hajthatatlan fafejüséggel könnyen elidegeníthated az embereket.

Munka és hivatás terén kerüld az érzelmi manipulációt és ne kövülj bele előregyártot koncepciókba. Légy nyitott az érvekre, a jelenlegi helyzetek tőled is belátást kívánnak.

A hónap legerősebb hatását azok fogják érezni, akiknek megtalálható a horoszkópjában a Jang Fa, Jang Tűz,  Sárkány, Tigris és Majom, ill. Jang Föld-Sárkány, vagy Jang Föld-Kutya.


Szeretettel: 
Alexandra




Megjegyzések