Előrejelzés a Nyúl havára

Március a Nyúl hónapja
(2019.03.05. 22:10 - 04.05. 03.51)

Nyúl jegy a romantikus állatok közé tartozik, így mindenkiben megnő az igény a romantikára, kapcsolódásra másokhoz, társasági életre. Sokkal kezdeményezőbbek leszünk és  a kezünkbe vehetjük az irányítást, leginkább akkor, ha kiszemeltünkről van szó. Sokkal inkább érhetünk célba a másiknál, hiszen ahogy mi is, a másik is nyitottabb lesz, mint általában. Így hát, ha eddig nem volt merszünk lépni, most minden energia adott a sikerre. Ha nincs kiszemelt a láthatáron, akkor pedig ismerkedési kedv nő meg és így találhatnak párra, akik keresnek.

Mostanában a kiszámíthatóságra, vagy a biztonságra túl nagy hangsúlyt fektethetünk. A pénzügyeket erőteljes fókuszba hozó energiák arra hívják fel a figyelmet, hogy vizsgáljuk meg alaposabban a ragaszkodási és felhalmozási szokásainkat. A személyes boldogságunk nem függ az anyagi javak birtoklásától, mint gondolnánk. Ideje hát kiiktatni a már feleslegessé vált kapcsolatokat, ingóságokat vagy haszontalan, használaton kívüli tárgyakat az életünkből. Amíg a régit nem engedjük el, nem érkezhet meg a friss energia sem. Tartsunk leltárt, mi mindentől kellene már megszabadulni - akár valamilyen jótékony felajánlás formájában. A megszokotthoz való túlzott ragaszkodás helyett fordítsuk a figyelmünket az új és szokatlan ötletekre, vagy lehetőségekre amik az utunkba kerülnek. A legképtelenebbnek látszó elgondolkodásaink is formát bonthatnak ha merünk kockáztatni és ugrani.

Munka és párkapcsolat terén egyaránt maximális sebességen pörgünk a hónap folyamán. Ne higgyük, hogy csak mi tudjuk elintézni a dolgokat, nyugodtan adjunk át a feladatokból másoknak is. Tudatosan fordítsuk figyelmet a pihenésre, különben belső feszültségünk külső konfliktusok forrásává válhat.

A hónap legerősebb hatásait azok fogják érezni, akiknek személyes képletükben megtalálható a Jin Víz, Jin Fa, Kakas, Kecske, Disznó, Kígyó és Patkány szimbólum. 


Szeretettel:
Alexandra


Megjegyzések