Előrejelzés a Tigris hónapjára

Tigris hava
(2019.02.04.  04:15 - 03.05. 22:09)


Mai nappal (02.04) elkezdődött a Kínai Újév és egyben a Tigris hónapja. 
Tigris havában, ha ötletek fogalmazódnak meg, vagy szeretnél valamit, itt az idő a megvalósításra. A hónap indulásának napján jelenlévő fém és a hónapban lévő fa elem ütközésének köszönhetően a kínai újév első hónapja tetterővel ruház fel. De még mielőtt fejest ugranál és teljes erőbedobással neki feküdnél a tervek megvalósítására, előtte nézd meg, gondold át, hogy valóban ezt akarod? Életképes-e a dolog? Ez tesz téged hosszútávon boldoggá? Nem érdemes minden energiádat bele ölni abba, ami csak egy fellángolás. 
Viszont, ha biztos vagy benne és ezek előrébb visznek egzisztenciálisan, segítik a lelki fejlődésedet, illetve más személyes vonatkozása van, akkor kitartással és hosszú idő munkájával eltudod érni, amit szeretnél. Fő, hogy légy türelmes. Lehet, hogy eleinte nem látszik mennyit értél el és csak a kudarcokat veszed észre, de ez ne vegye el a kedved és a türelmed. Idővel tisztán fogod látni.
Személyes kapcsolataidban érzékenyen reagálhatsz a megszokottnál. Előfordulhat, hogy mindenért viszonzást vársz és felnagyítod a dolgokat. Figyelj arra, hogy hígabban kezeld a helyzeteket.
Ha sérelemér légy nagy vonalú, a bosszú nem megoldás, csak ront a helyzeten.
Közlekedésben légy óvatos, most figyelmetlenebb lehetsz a megszokottnál. Vezess lassan, a defenzív hozzáállás sok rizikós helyzettől tud megvédeni. 

A hónap legerősebb hatását azok fogják érzeni, akiknek a horoszkópjukban megtalálható a Jin Fa, Jang Víz, Jang Tűz, Jang Fém, Majom, Kígyó és Tigris szimbólum.


Új évre vonatkozó teljes előrejelzést itt találod: https://kasztrologia.blogspot.com/2019/01/2019-jin-fold-diszno-eve.html


Szeretettel:
Alexandra



Megjegyzések