2019-es patkány jegy éves előrejelzése

Kedves patkány jegy szülöttei!



A 2019-es disznó évében tele leszel utazással, mozgással, nagyobb kedved lesz tervezgetni. Megnő az érdeklődésed a spiritualitás felé és jelen lesz az életedben az elmélyülés. Patkány jegyűként folyton nyüzsögsz, jössz-mész, tervezel és amikor lenne lehetőséged pihenni, sem teszed, hiszen fejben folyamatosan tervezed az újabb és újabb ötleteket, lépéseket. Ezért idén még inkább fontos lesz, hogy pihenj. Próbáld ki a meditációt. A meditáció nem csak az elcsendesedésben segít, de abban is, hogy tudj összpontosítani . Ez jól jöhet a disznó évében, amikor a megszoknál is több dolog jár a fejedben. Ügyelj arra, hogy egyszerre egy dologgal foglalkozz, így elkerülheted azt, hogy szét forgácsolódj.
Tétlenség lehet az ellenséged 2019-ben. Bármilyen terved is legyen, ne csak beszélj róluk, hanem lépj a tettek mezejére is. Fejben nagyon jól megtudsz mindent tervezni, most itt az idő megvalósítani őket.
A disznó évében a kommunikáció is gördülékenyebb lesz, még inkább tudni fogod, hogy kinek mint mondj. Jó érzékel fogsz tudni rá érezni kivel miről lehet beszélni. Érdemes a megérzésire is jobban figyelni.


Év
Idén megtalálhatod azt a mentort vagy segítőt, akitől tudsz tanulni vagy éppen induló vállalkozásodba fektetne bele. Mindemellett jó esélyed lesz új piacot nyitni, új kapcsolatokat létrehozni. Valami újat tudsz elindítani. 

Hónap
Te lehetsz a segítő ember kollégáid vagy éppen főnököd számára. Tökéletes év lesz az együttműködésre másokkal.

Nap
Ha szingli vagy, akkor idén sok lehetőséged lehet párkapcsolati téren. Viszont, ha kapcsolatban élsz, akkor is jöhetnek. A lényeg, hogy mindig mérlegelj mi éri meg. Az önkontroll most nagyon fontos lesz és ha kitartottál, év végére minden rendbe lesz . Kapcsolatban a kommunikáció is fontos lesz, így ez is segíthet elkerülni a rossz döntéseket. 

Óra
Jó lehetőség vállalkozások számára befektetni a nemzetközi piacra vagy felfedezni azt, amit eddig nem kerestél. Spekulációnak most nincs itt az ideje, jobb ha utána jársz vagy képzed magad abban, ami érdekel. Vágyaid megvalósításának is itt az ideje. Tedd meg az első lépéseket.



Szeretettel:
Alexandra


Megjegyzések