2019-es disznó jegy éves előrejelzés

Kedves olvasóim!

Nem sokára itt a kínai újév (február 4.) és úgy gondoltam, hogy elkezdem az állatokra vonatkozó újévi előrejelzést. Disznó jegy szülötteinek kedveskednék elsőre, hiszen az elkövetkezendő egy év az ő évük lesz. Az állatok után pedig majd jön az évre vonatkozó előrejelzés. 

Disznó

Kedves disznó jegy szülöttei! A 2019-es év a ti évetek lesz. Amikor a horoszkópunkban lévő állat szimbólum megjelenik az aktuális évben, mindig valami változást hoz magával és ahol ez az állat elhelyezkedik, leginkább ott várható változás. 
Mint említettem változások jönnek a disznó jegy szülötteinek. Ezek a változások sokaknak pozitív töltetűek lesznek, viszont lesznek a jegy szülöttei között olyanok, akik ezeket rosszul élhetik meg. Sokan félnek a változásoktól, stresszként élik meg, így nem érezhetik komfortosnak a disznó évét. Ezért fontos lesz, hogy szemléletet válts és másként néz a változásokra. Van amikor elkerülhetetlen és törvényszerű, épp ezért jobb azt az oldalát nézni, ami előre visz, mint bele ragadni abba, hogy milyen rossz.
Idén a népszerűség is ott kopogtat az ajtódon. Ha az interneten gondolkodsz tevékenykedni, pl. vlogot indítani a youtube-on, vagy bármilyen mást, akkor most jó eséllyel találnak meg az emberek. Mindenki rá figyelhet. Ha késztetést érzel, akkor ne várj tovább!
Amire ügyelj, hogy kiben bízol meg, bár ez örök érvényű, hogy ne mondjunk el mindent mindenkinek. 

Év
Sok, kitűnő változás esélyes a tágabban vet környezetedben, otthonodban. Külfölddel való kapcsolatodban is lehetnek változások, lehetséges külföldi megbízatás vagy költözés. Ha a disznó évében születtél a népszerűség hangsúlyozottan jelen lehet most az életedben. Mivel az év jelenti a tágabb környezetet, illetve itt található még a felületes kapcsolatok, ismeretlenek, így ezek az emberek most könnyedén megfognak találni téged. Legyél jelen, bármilyen ötleted van, bármi érdekel, ne habozz megosztani/posztolni!
Főnökként vagy cégvezetőként sok változás lehet a téged érintő ipar ágban. Talán pont annak az útjában, módjában lesz, ahogy szállítod a termékedet és/vagy a szolgáltatásodat. Ez a változás mindenképpen pozitív változás lesz.

Hónap
Munkádban számíthatsz népszerűségre. Érdemes munkahelyeden kommunikálnod az ötleteidről, most főnökeid is sokkal nyitottabb az újításokra. Munkahelyeden bármilyen nemű probléma is adott, azt most könnyebben tudod megoldani, nem kizárt, hogy egy új pozícióval. Vállalkozóként megtalálod annak a trükkjét, hogyan tud javítani, optimalizálni a profitod.

Nap
Otthon vagy a párkapcsolatodban ha vannak problémák, tökéletes alkalom ezeket megbeszélni. Sokkal könnyebben tudod tudatni, hogy mi a baj és közösen megtalálni a megoldást. Egészség szempontjából jó, ha figyelsz, hogy jó orvoshoz fordulj és ha szükséges gyógyszert szedned, akkor  a megfelelőt válaszd. 

Óra
Terveiddel kapcsolatban vigyázz kivel osztod meg. Jobb nagyobb titkokat megtartani magunknak. Olyanokat avass be, akikben feltétel nélkül megbízol. Sajnos ellenkező esetben ez a visszájára fordulhat. 

Szeretettel: 
Alexandra

Megjegyzések