Bivaly hónap-januári előrejelzés



Bivaly hónapja

Január 5.-el indult a Bivaly hónapja. Még utoljára megmutatja erős energiáit a Kutya éve, ezért ha még most felszínre törnek konfliktusok, nehéz helyzetek, lehetőséget kapunk lezárni őket és tiszta lappal kezdeni a Disznó évét. 

A Bivaly hónapja szelídebb, de annál kitartóbb energiái érezhetőek. Erős ellenállás figyelhető meg bennünk és környezetünkben minden olyannal szemben, amit ránk akarnak erőltetni. Ezekből lehetnek konfliktusok, hiszen nem mindenkinek érvényesülhet az akarata. Arra kell figyelni, hogy ezek a konfliktusok elfajulhatnak, így az önkontroll, a megfontolt reagálás és az együtt működésre való hajlandóság hasznos lesz. Próbáljunk meg tudatosabbak lenni.

Sokat fogunk tenni feladataink elérése céljából. A többség többet fog bírni, mint máskor, mert támogató és erősítő energiákkal segít ez a hónap, hiszen a Bivaly masszív, jól terhelhető állat, mint szimbólum. Azért jó, ha tudjuk, hogy mindennek ellenére annyit vállaljunk amennyit bírunk, mert lesz bennünk egy késztetés, hogy igent mondjunk arra is, aminél már az elején tudjuk, hogy nem fog menni. Legyünk őszinték önmagunkkal, viszont azt se engedjük, hogy elnyomja a hezitálás a kezdeményezési vágyunkat. Ha sikerül ezekre figyelni igencsak innovatív, extra meglátások jelennek meg. És amit meg akarunk valósítani, azt meg is tudjuk. Ne agyaljuk túl, ha van egy jó ötletünk, vágjuk bele!
A kommunikációnak továbbra is nagy szerepe lesz, bár finomabb formában. Az agresszivitás kevésbé lesz jelen, de amiben hiszünk és vállaljuk őket, jól tudunk érvelni. Még inkább célt tudunk érni, mint decemberben, nem csak erővel, hanem jó ráérzéssel és furfanggal.
Ebben a hónapban jobban tudunk befelé figyelni, érdemes kicsit elgondolkodni az életértelmén; honnan jöttem, mit hagytam magam mögött, mi az a tulajdonság, ami átsegített a nehézségeken? Fogalmazzuk meg és támaszkodjunk ezen tulajdonságokra.
Párkapcsolati szempontból kiváló időszak átbeszél
ni a fontos tisztázandó kérdéseket. Most könnyebb figyelni egymásra és elfogadni a kompromisszumokat a kapcsolat érdekében. Legyünk őszinték és ne hárítsuk át a felelősséget a másikra. 
Bivaly hónapjában az tud jól boldogulni, aki jól kommunikál, aki nem hagyja eltántorítani magát attól, amit el akar érni.


Megjegyzések