2019-es tigris jegy éves előrejelzése

Tigris


Kedves tigris jegy szülötte csodálatos év lesz számodra a disznó éve! Tele leszel energiával, új, kreatív ötletekkel. Idén igazán sokat tudsz fejlődni, növekedni abban, ami érdekel. A tanulás is jelen lesz az évben, hiszen tigris jegyűként nagyon fontos számodra, hogy ha valami érdekel, akkor abban szeretnél mindent megtanulni, fejlődni benne. Leginkább azon az életterületen tudsz fejlődni, ahol tigris szimbólum megtalálható a képletedben. Lehet, hogy az év első felében nem fogják látni, sőt lehet te magad sem, hogy már mennyit fejlődtél az érintett terülten, de év végére már sokaknak felfog tűnni.

Amit még fontos lesz idén, az az, hogy sok válaszút elé fogsz kerülni. Ne ijedj meg tőlük! Ezek a válaszutak téged szolgálnak és bármelyiket is válaszd majd, az jó választás lesz. 
Most érdemes tervezgetni, álmokat szőni, hiszen könnyebben megtalálnak azok a lehetőségek, amikre szükséged van, hogy véghez vidd terveidet. Amire figyelj, hogy legyél kicsit rugalmasabb és próbáld meg máshonnan is megközelíteni terveidet, hogy megtud őket csinálni. Ehhez a disznó éve ad egy kis megérzést is, így még jobban rátudsz érezni arra, hogy melyik is a járható út a megvalósulás területén. 

Év
Új emberekkel találkozhatsz, akik segíthetnek neked a fejlődésben. Internetes tanulásra is kiváló alkalom. Tágabb környezeteddel kapcsolatban rengeted ötleted lehet most, sokan fordulhatnak hozzád tanácsért. 

Hónap
Ha új munka helyen gondolkozol, most megtalálhatod a megfelelő helyet. Ha viszont vállalkozást szeretnél indítani is remek év lesz erre. Találhatsz új piacot, terméket vagy akár befektetőt. Ne félj a kemény munkától és nehézségektől, mert mindezt a későbbiekben sikerré tudod kovácsolni. Karrieredben tudsz előre haladni akkor is, ha nem tervezel változtatni. 

Nap

Párkapcsolatokban komoly változások várhatóak. A problémás kapcsolatokban a disznó éve hozhat megoldást. Ne söpörj semmit se a szőnyeg alá, ettől csak növelheted a konfliktusokat. Törekedj a pároddal közösen a problémák megoldására. Beszéljétek meg ki, mit lát konfliktus forrásnak. Legyetek nyitottak a változásra és ezzel akár magasabb szintre is emelhetitek a kapcsolatotokat. 
Azokban a kapcsolatokban, ahol nincs probléma ott is lesznek változások. Ezek elképzelhetően a kapcsolat eggyel magasabbra emelése lesz, mint összeköltözés vagy házasság. Ne ragadjatok meg a tervezés szintjén, hiszen a disznó éve minden terv megvalósítását támogatja. 

Szingliként pedig nagy a valószínűsége, hogy idén rá találsz a vágyott partnerre. És/vagy otthonodban történhet változás.

Óra

Álmaid, terveid a disznó évében támogatva vannak, így lépj rá a megvalósítás útja. Eddig tervezgettél, álmodoztál és, ha most nem adod fel, hanem teszel értük, minden megvalósulhat. 
Befektetéseknek is kedvez ez az év, jó lehetőségeket láthatsz meg. 



Szeretettel:
Alexandra




Megjegyzések