2019-es sárkány jegy éves előrejelzése

Sárkány

Kedves sárkány jegy szülötte, a disznó éve igazán érdekes év lesz számodra. Jó év hátra lépni egyet és relaxálni, hiszen az előző kutya éve sok nehézséget, problémákat hozott. Idén képes leszel megoldani bármilyen nemű problémát vagy kérdést, amiktől az előző évben szenvedtél. 
Közben rátalálhatsz a szerelemre. Szingli sárkányoknak igazán jó évük lesz, sok hódolójuk akad és megtalálják azt a partnert, akire vágytak. A meglévő kapcsolatokban, ahol problémák vannak, ott megtaláljátok a megoldást, hogy megjavítsátok a kapcsolatotokat. 
Saját vállalkozásban és karrierben meg lesz az a képességed, hogy sok új ügyfelet, új klienset, új fanokat vonzzál be a bizniszedbe és a szervezetedbe. Menj ki és találkozz még több emberrel. 
Titkokkal vigyázz! Most az ismert titkokkal okozhatnak problémákat. Figyelj a kiadásaidra is. Lehet nem tervezel költeni, még is olyan dolgokat vásárolsz, amik szükségtelennek számodra. 

Év
Lehetőséged nyílik az ismerkedésre, még akkor is, ha alapvetően kevésbé nyitott személyiség vagy. Legfőképpen a szingli sárkányoknak lesz sok lehetősége; találkozhatsz a potenciális jelölttel, vagy a barátaid közül valakivel. Sok új ismeretségre is szert tehetsz.
Hogy ha problémád van a barátoddal vagy nem vagytok ismerősök pl. Facebook-on, itt a lehetőség helyre hozni és lehet újra kapcsolatban lesztek egymással.
Üzleti életben érdemes nyüzsögni, mert most van itt annak a lehetősége, hogy kevesebb energiával tehetsz szert pl. megrendelésekre.

Hónap
Idén népszerű lehetsz a saját területeden. Meg lesz a képességed népszerűsíteni, elérni új piacot, új embereket. Ha új munkát keresel, jó idő lesz arra, hogy változtass. Kapcsolódhat az új munka utazáshoz. Főnökként új emberek és körülmények hozhatnak eredményeket. A problémákat hatékonyabban tudod megoldani. 

Nap
Jó év lesz a kapcsolatoknak. 2019-ben sok kalandban lesz részed, sok lesz a helyzet, ahol neked és a partnerednek lehetőségetek lesz rendszerezni a kapcsolatotokat. Megoldjátok a kialakuló vagy már meglévő problémákat, könnyebben találtok közös nevezőre. Az is fontos, hogy mindig beszéljétek meg, ha valami gond felmerül.

Óra
Lehet, hogy téves információt kapsz, ha spekulálsz. Rossz információkkal lehetnek problémáid. 


Szeretettel:
Alexandra


Megjegyzések