2019-es nyúl jegy éves előrejelzése

Nyúl

Kedves nyúl jegy szülötte, szuper évnek nézel elébe! Remek idő elkezdeni valamit, amitől előző évben féltél és inkább annyiban hagytad. Legkevesebb, hogy van egy terved, ötleted arról, hogy mit akarsz csinálni. Most megkapod hozzá a kellő bátorságot, hogy bele tudj vágni.
2019-ben növelheted a bevételedet, jövedelmedet vagy eladásodat. Ha van terved új szereppel, pozícióval kapcsolatban vagy éppen új munkát szeretnél csinálni, de ha másoknak dolgozol is, megkaphatod a lehetőséget, hogy megszerezd az új pozíciódat. Idén a befektetett munka nem marad jutalom nélkül. 
Használd bátran a kreativitásod, ötletelj, tervez, ha még eddig nem tetted volna. A disznó éve támogatja a növekedésedet.

Év
Kérj bátran segítséget céljaid elérésével kapcsolatban. Nyugodtan beszélj a terveidről, ötleteidről, mutasd meg, hogy mit tudsz. A disznó éve segít abban, hogy sikereid legyenek olyan dolgokban, mint a nyilvánosság, üzleti kapcsolatok. Felfigyelhetnek rád. 
Amibe bele kezdtél vagy bele kezdesz, azt vidd végig, így tudsz sikeres lenni. Lépj ki a komfortzónádból. 

Hónap
Szuper lehetőségeid lesznek, hiszen nálad a tehetség, a tudás és az ötlet, amivel igazán nagyot tudsz dobbantani. Idén megkapod a lehetőséget terveid megvalósítására. 
Munkádban vagy vállalkozásodban lehet változás; pl. új pozíció vagy megnövekedett bevétel.
Kreativitásod szárnyal, tele leszel tervekkel, ötletekkel. Fontos, hogy lépésről lépésre haladj, most nem szabad kapkodnod. Ha mindezt betartod, igazán nagy sikereket tudsz idén elérni.
Ha vezetői pozícióban vagy, akkor csapattal együtt dolgozva lehetsz sikeres. Az okos döntések és átfontolt stratégia igencsak kifizetődőek lesznek a siker érdekében. 

Nap
2019 a párkapcsolatoknak is kedvez. A meglévő kapcsolatokban szorosabb lesz az összetartozás, illetve egy magasabb szintre emelhetitek a kapcsolatotokat. A disznó év támogatását a jól működő kapcsolatok élvezhetik. 
Problémák abból lehetnek, ha az egyik fél birtokolóvá, gyanakvóvá válik. Megnézi a másik telefonját, email-jeit, meggyengül a másik felé a bizalom. A megoldás az lehet, ha a fókusz ezek helyet, a közös terveken, érzelmi és anyagi terveken van. Az önkontroll most igazán jól jön.
Szingliként esélyes, hogy idén találkozol valakivel, aki megdobogtatja a szívedet.

Óra
Idei év kedvez az eladásoknak. Ha van eszközöd vagy bármi amivel kereskednél, most jó esély tudod értékesíteni és pénzé váltani. 

Szeretettel: 
Alexandra 


Megjegyzések