2019-es majom jegy éves előrejelzése

Majom

Kedves majom jegy szülötte, 2019 egy boldog év lesz számodra!
Hogy ha valami jelentőségteljeset csinálsz, idén ezt felerősítheted, emlékezetesebbé teheted azt, amivel foglalkozol és marandóvá teheted. Ha még nem foglalkozol ilyesmivel, most van itt az ideje gondolkodni rajta, elkezdeni. 
Érték növelésre kivalló az év, főleg ha van saját vállalkozásod, befektetésed. Ha tervezel és megteszed a megfelelő lépéseket, akkor sok segítő és "nemes" ember bukkanhat fel az életedben. Céljaidat figyelmesen tervezd meg, kezd el őket megvalósítani. 
Idén feltétlen menj nyaralni a családdal, hívd meg az útra szeretteidet. Csináljatok valami jelentőségteljeset együtt. Sok tárassági esemény is lesz az életedben, sok emberrel találkozhatsz.
Sérülésre, balesetre van kilátás, így legyél óvatos az extrém sportokkal, tevékenységekkel. De úgy általában is jobb, ha figyelmesebb vagy. Nem csak magaddal kapcsolatban, de okmányaidra és pénzügyeidre is érdemes jobban figyelni. 

Év
Sok pénzes, gazdag emberrel találkozhatsz. Érdemes keveredni, beszélni velük, mert ők lehetnek a potenciális befektetőid az üzleti tervedbe. Ha nincs terved, gondolkodj róla, főleg ha szabadságot szeretnél. Ha nem gondolkozol saját dolog élindításában, akkor a legkevesebb amit megtehetsz, hogy emberektől tanulsz, akik vagyonra tettek szert. 

Hónap
Sok társasági eseményben lesz részed. Vacsora partik, baráti találkozok, munkahelyi estek. 
Érezhetsz egy kis nyomást magadon, de ez ne aggasszon. Találkozz megfelelő emberekkel, akik potenciális partnereid lehetnek. Most a figyelmed kifizetődik.

Nap
Vigyázz a veszélyes sportokkal, inkább legyél harmóniában a testeddel. Nem kifizetődő túlzásba vinni pl. az ivást. 
Párkapcsolatokban, ha van még tanulni, karma kikényszerítheti ezt, hogy végleg megtud tanulni és tovább lépni. 
Szinglik találkozhatnak valakivel, aki a lelki társuk lehet. 

Óra
Ha valamit szeretnél eladni, most kezd el keresni a potenciális vevőt.


Szeretettel:
Alexandra



Megjegyzések