2019-es kutya éves előrejelzése

Kutya

Kedve kutya jegy szülötte, a megbocsátás és a hosszútávú kapcsolat éve lesz számodra 2019!
A disznó évében szingliként rád találhat a szerelem és hosszútávú kapcsolatot építhetsz. Ne ülj otthon, jó időszak keresni a partner jelöltet, de legalább megpróbálni. Ha viszont párkapcsolatban élsz, a házasság lehetséges, de ha már házas vagy, akkor a kapcsolat erősebbé válhat.
Ha van probléma, bármilyen fájdalmat tapasztalsz a szívedben, bármilyen csendes depressziót, gondot, amit nem tudsz elengedni, most megtudsz bocsátani magadnak és másoknak egyaránt. A megbocsátás a depresszió ellenszere. 
Figyelj az egészségedre. Érdemes detox napot tartanod és esetlegesen csekkolni az egészségügyi állapotodat. 
Kicsinyes emberekkel kerülhetsz szembe, akiknek nincsen jobb dolguk, mint szabotálni a te dolgait. Ne törődj velük! Csak menj tovább és gondolkodj továbbra is pozitívan.

Év
Ha szingli vagy a barátaid között, a cégben ahol dolgozol, lehet ott akadsz bele, abba a személybe, akivel hosszútávú kapcsolatot tudsz kialakítani. 
Ha marketinges vagy, jó eséllyel tudod bővíteni a piacot.

Hónap
Itt az idő újra váltani, ha még mindig ugyanazt a régi dolgot csinálod. Negatív emberekkel ne foglalkozz, csak a célodra fókuszálj, ismerkedj és a lehetőséggel foglalkozz.

Nap
Legyél fit, egészséges, csinálj detox kúrát, menj orvoshoz és csekkold az egészségügyi állapotodat. Van módod rá, akkor sportolj vagy csinálj gyakorlatokat otthon, esetleg gyalogolj hazáig pár megállót. 
Kapcsolatokban házasság esélyes, illetve a kapcsolat megerősödése. 

Óra
Gyermekeddel a kapcsolatod jobb lesz. A befektetési lehetőségeid is javulnak. Most van értelme ki menni és kapcsolódni a megfelelő emberekkel, mert ez az az év, amikor megtalálod a jó lehetőségeket. 



Szeretettel: 
Alexandra 


Megjegyzések