2019-es kígyó jegy éves előrejelzése

Kígyó

Kedves kígyó jegy szülötte, izgalmas év lesz számodra a disznó éve! 
Ha vannak terveid és elakarsz indítani valami újat, a disznó éve tökéletes lesz erre. Idén találkozhatsz egy jó mentorral, segítséggel. Megszerezhetsz új tudást, képességet. Menj tanulni! 
Hogy, ha van saját vállalkozásod vagy azon gondolkozol, hogy elindíts egyet, most könnyebben tudsz vállalkozásoddal terjeszkedni, illetve növekedni. Az se kizárt, hogy nemzetközi piacon és/vagy az interneten keresel belőle pénzt.
A negatív helyzetek könnyebben oldódnak meg. Változások se kerülnek el. Sok olyan lehetőséged lesz, ahol pénzt kell költened. De ezekre ne feltétlen rosszként gondolj, hiszen a mai világban elengedhetetlen, hogy kiadjunk, ahhoz hogy vissza is kapjunk. Lehet éppen egy nagy utazásra fogsz befizetni, ami úgy jön vissza neked, hogy világot látsz, kipihened magad. 
Sajnos lesznek olyanok, akik a hátad mögött beszélnek ki, rossz dolgokat mondhatnak rólad. Ezek az emberek alapvetően ellenzőid. Ne foglalkozz velük! Lépj tovább, csináld azt amit eddig! Lehet csak irigyek arra, amit elértél.

Év
Lehetőséged van utazni, találkozni emberekkel, barátaiddal, kapcsolódni emberekhez. De lehetőséged van arra is, hogy egy mentor megtaláljon téged. Az lesz, akire neked is szükséged van, aki tud a fejlődésedben segíteni. 
Találj célokat, tervez utazásokat pl. távoli országokba. Most van itt az ideje, hogy ki lépj a komfort zónádból. Lesznek olyan helyzetek, amik azért történnek, hogy véget érjen a stagnálás az életedben. 

Hónap
2019-ben a karriered és a bizniszed fellendül. Persze, ha változáson gondolkozol, mint új munka vagy valami egészen újat elkezdeni is jó év lesz erre. Jó számodra bele vágni valami újba vagy tervezni valami újat és/vagy keresni partnert. 
Lehetnek konfliktus helyzetek, amik amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan el is tűnnek.  Próbálj mások feladatai helyet, a saját munkádra koncentrálni. Így bármilyen feszültséget képes vagy csökkenteni.

Nap

Szingliként lehetőséget kapsz találkozni valakivel, aki egy távoli országból, vagy egy másik kultúrából származik. Sok utazás is kilátásban van, amik alatt is találkozhatsz azzal a személlyel aki a nagy Ő lehet. Ha már kapcsolatban élsz és/vagy házas vagy, akkor is sok lehetőséged lesz utazásokra, amik alatt többszörösen megélhetitek a mézesheteket. 
Élvezd az életet, láss világot! Érdekelhet a spirituális utazás vagy valamilyen kalandos út, ami alatt tanulhatsz magadról és felfedezhetsz magadban új dolgokat a kapcsolatoddal kapcsolatban is.


Óra
Utazz külföldre, menj más országokba! Ha nyitott szemmel jársz, felfedezhetsz igazán remek lehetőségeket. Az is lehetséges, hogy tengerentúli lehetőséget találsz, amibe befektethetsz. Ne nézd hol vagy most vagy hol dolgozol, menj tovább! Idén rátalálhatsz arra a lehetőségre is, ami elvezet a hivatásodhoz.


Szeretettel: Alexandra


Megjegyzések