2019-es kakas jegy éves előrejelzése

Kakas

Kedves kakas jegy szülötte, 2019-ben az intelligenciád szárnyalni fog!
Úgy fogod érezni, mintha hirtelen felébredtél volna és még intelligensebb vagy. Most sokkal analitikusabbá válsz, képes leszel tisztább képet látni, intuícióid  és memóriád erősebbé válik. Mindenképpen tisztában kell lenned ezekkel a képességeiddel, hogy tud őket használni.
A disznó éve kiváló idő arra, hogy valami újat tanulj. Ha azon gondolkozol, hogy új tanulmányokat vagy egy komolyabb képzést folytass, illetve bizonyítványt vagy diplomát szerez, az év alkalmas lehet erre. 
Ha nincsenek ilyen ambícióid, akkor túlságosan analitikussá válhatsz, ami által olyan dolgokon gondolkodhatsz, amik jelentéktelenek. Tartsd észben, hogy pozitív elfoglaltságokkal foglalkozz, ahelyett, hogy kielemzed pl. párod merre járt. 
Idén készülj fel arra, hogy azok a dolgok amik tönkre mehetnek, sajnos tönkre is mennek. Keresd a gyökerét, hogy mi miért történhetett.

Év
Tanulj valami újat! Ez egy remek dolog számodra idén. Sőt az is lehet, hogy határon túli képzést pályázol meg, amit jó eséllyel meg is kaphatsz. Környezeteddel szemben kritikusabbá válhatsz. 

Hónap
Jó év lesz új képességet tanulni vagy valami új eszköz használatát elsajátítani. Megtanulhatod, hogy hogyan tudod beépíteni, használni munkád során vagy vállalkozásodban, hogy az jobb legyen. 
Megjelenik a kutatás is és sok új utat találhatsz ki a régi dolgokra. 

Nap
Kapcsolatok még érdekesebbé válnak, mert társad bármit mond, annak hirtelen értelme lesz. Lehet, hogy hosszú ideje úgy érzed, hogy értelmetlen dolgokat mond, de most hirtelen értelmet találsz bennük. Jöhetnek még új ötletek, új témák köztetek. 
Szingli kakasként nem a pártalálás, a párkapcsolatok lesznek előtérben. Most az tanulás hangsúlyos nálad.

Óra
Tanulás kiváló lehetőség. Viszont, ha bővíteni szeretnétek a családot, számodra ez az év a gyerek éve lehet. Befektetéseiddel kapcsolatos kuktásokra remek lehetőségeket kapsz.


Szeretettel:
Alexandra



Megjegyzések