2019-es bivaly jegy éves előrejelzése

Kedves bivaly jegy szülöttei!

2019-es évben az oktatás hangsúlyos lesz a bivaly jegy számára. Látni fogod, hogy hol vagy most és hol akarsz lenni és azt is,, hogy csak egy dolog hiányzik. Remek idő lesz képezni magad. Ezáltal eljuthatsz oda, ahol lenni szeretnél.
Sokkal aktívabb leszel, mint fizikálisan, mint szellemileg. Érdemes eljárnod sportolni, nagyobb kedved lesz aktív tevékenységet folytatni.

Idén olyan személyekhez vonzódhatsz, akik merőben mások, mint te. Lehet ezektől a személyektől kapod meg a támogatást, lelkesítést. Disznó éve egy érzelmesebb időszakot hoz neked, de lehetséges, hogy érzelmeidet inkább belül fogod megélni. Komoly bivaly létedre, idén te magad is kicsit bohókás lehetsz. 
Magán életeddel kapcsolatban kicsit nehezebb év lesz, mert a magányosság érzését érezheted. A megoldás az lehet, ha eljársz otthonról társaságba, keveredsz és beszélgetsz másokkal. Akár új ismeretségek is létrejöhetnek így, amikre lehet szükséged lenne. 

Egészségedre most jobban figyelj oda, immunrendszeredet erősítsd, illetve figyelj arra, hogy mikor és mennyit eszel.

Év
Ebben az évben találkozhatsz számodra nagy tanítóval. Lehet találsz valakit a barátid közül, vagy máshol akadsz bele a megfelelő mentorba vagy spirituális tanítóba vagy éppen új képzési lehetőségbe, amire éppen szükséged van. 

Hónap
Munkatársaidtól, főnöködtől tanulhatsz valami újat vagy egy partneredtől. Van benned egy késztetés újat tanulni valakitől, aki egy másik ipari ágban tevékenykedik. Keresd meg azt a lehetőséget és mentort, ami a legjobb neked. 

Nap
Magánéleteddel kapcsolatban most tojáshéjakon járhatsz, könnyű másokat megbántani úgy, hogy te éppen nem is tudsz róla. Legyél elővigyázatos, körülötted most sokan érzékenyebbek, főleg partnereddel kapcsolatban. Akinek a bivaly a nap oszlopában helyezkedik el, fokozottan érezheti a fentiekben említett magányosság érzését. Járj el otthonról, ismerkedj új emberekkel.

Óra
Megtalálhatod azt a tanácsadót vagy tanácsadást, ami megtanít jól befektetni vagy jó ajánlást kaphatsz, hogy mit csinálj a megtakarításoddal. De ha nincs megtakarításod, akkor érdemes olyan emberektől tanulnod, akiknek már van befektetésük. Mindig jobb valamit csinálni, mint semmit.


Szeretettel:
Alexandra


Megjegyzések